onsdag 12 december 2018
Vad är DIGITALT FORUM?

Sedan starten hösten 2008  har IOGT-NTO i Köping visat digitala direktsändningar från Metropolitan i New York, Dramaten och Operan i Stockholm. VI har även visat filmen Med solen i ögonen – en dokumentär om Lars Winnerbäck,  20 föreställningar med U2 i 3 D, konsert från London med Robbie Williams, Sing-A-Long med Malena Ernman och Peter Jöback samt Champions League finalen 2009. Mången publik har besökt oss och imponerats av arrangemangen!

Det har varit en spännande tid. Ska allt fungera med sändningen? Kommer bilden? Finns det något ljud? Vad gör vi om det inte fungerar…? Allt har dock fungerat mycket bra!

"Det är mäktigt" hörs det från många när de sitter i salongen och väntar på föreställningen. Den 7x4 meter stora filmduken ger en stark ”är på platsen” känsla. Känslan förstärks när musikanterna börjar stämma sina instrument och det förväntansfulla publiksorlet stiger. Ljuset i salongen, både i New York och i Köping, släcks och dirigenten gör entré. Han höjer sin taktpinne och ouvertyren fyller salongen. Den tre timmar långa föreställningen är över och en mycket nöjd publik lämnar lokalen för denna gång. De flesta säger vi kommer självklart tillbaka!

Välkommen till vår digitala verksamhet i Köping

Ett utmärkt program och resmål för dej eller din förening är att komma till någon av våra föreställningar i höst eller vår. Förutom själva föreställningen kan vi erbjuda en hel eller halvdag med program som passar just er!

Ta kontakt med IOGT-NTO i Köping, tel 0221-231 10.